VORES LOKALER

Når I lejer vores lokaler, får I ca. 200 kvm fordelt på to lækre festlokaler, på henholdsvis 70 kvm og 80 kvm. Det giver en helt unik mulighed for at byde jeres gæster velkommen i det ene lokale og I alle samtidig kommer ind til det flot veldækkede middagsbord i det andet. I har også mulighed for at lave dansegulv i det ene, mens kaffen og avec bliver nydt i det andet mere rolige lokale. 

Mulighederne er mange og vi er villige til at komme med andre ideer eller hjælpe jer med at få opfyldt jeres ønsker.

Til lokalerne findes to indgange, til henholdsvis det ene og andet lokale med to pæne entreer, hvor der er god plads til overtøj og en enkelt barnevogn eller to. Derudover findes der naturligvis to toiletter i den ene entre.

 

Køkkenet er stort og rummeligt på ca. 55 kvm, det giver mulighed for at kokken og køkkenpersonalet kan kræse om jeres mad og anretninger heri. I køkkenet findes der moderne faciliteter med to opvaskemaskiner, en industriopvaskemaskine og en normal, der er tre store køleskabe samt to frysere. Servicet er holdt helt enkelt i hvid og kan dermed kombineres med netop jeres farvevalg eller tema for festen.

 

I lokalerne er der trådløst internet og mulighed for at leje af AV- og lydudstyr. Derudover kan der lejes fadølsanlæg.

 

I det ene lokale forefindes et klimaanlæg, som kan både køle og varme begge lokaler op.

 

Det vigtigste for udlejning af vores lokaler er, at I går herfra med en god oplevelse og den fest i har drømt om. Vi kan stå for et totalt arrangement efter jeres ønsker eller I kan stå for hele eller dele af festen selv.   

Book et uforpligtende møde og lad os fortælle mere om mulighederne i vores lokaler.

Lokalet vises frem efter aftale.