twirling Bride

Privat arrangement

Hold jeres bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb eller hvilket som helst andet arrangement I kunne tænke jer i vores skønne lokaler med udsigt til smukke marker.

Vi kan tilbyde at arrangere din fest fra start til slut. Vi kan hjælpe med alt lige fra borddækning, mad, servering, musik, fotograf til overnatning, oprydning m.m. 
I har selvfølgelig også mulighed for at tilrettelægge alt selv og vi kan være behjælpelige med hele eller dele af arrangementet. 
Mad og drikkevarer kan medbringes efter eget valg og vi er naturligvis også behjælpelige på dette område.

 

Der er naturligvis kun en fest ad gangen i vores lokaler, hvilket gør at I har et stort område at feste og hygge jer på og kan bruge lokalerne som I har lyst. I kunne fx byde velkommen I det ene lokale og dække op til en velsmagende middag i det andet. Der vil også være rig mulighed for at lave en overdådig buffet, hvor der er plads til at komme hele vejen rundt om bordet. Mulighederne er mange og det er kun fantasien der sætter grænser for jeres eventyrlige fest.

Book et uforpligtende møde og lad os fortælle mere om mulighederne mht. bordopstillinger, farver, blomster, menuforslag osv.

Vi viser lokalet frem efter aftale.